All

Top Rated

All

Latest

Peluang Menjual di Ebay

Ebay, salah satu platform e commerce yang menjadi tumpuan pembeli di seluruh dunia sejak ia mula diperkenalkan sehingga ke hari ini dengan kadar pengunjung boleh mencecah  1 billion setiap hari (alexa.com) apa yang nak...

Read More
Loading

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

FEEDS

Facebook Posts

💰💰... "Baru Guna 1 Trick Sales Naik 4 x Ganda"

Tu baru pakai satu.

Sekarang saya nak berikan 8 SUIS PSIKOBISNES untuk anda buat prospek membeli produk tanpa berfikir panjang.

✅ Boleh guna di website
✅ Boleh guna dalam perbualan
✅ Boleh guna dalam chatting wasap
✅ Boleh guna masa tengah follow up
✅ Boleh guna dalam artikel
✅ Boleh guna di mana sahaja yang anda mahu

--
APA TU SUIS PSIKOBISNES?

Suis psikologi ni ialah ayat untuk anda pujuk prospek membuat pembelian.

Selalunya lepas prospek dapat tahu harga, mereka akan kata:

❌ Nak tanya bini dulu
❌ Nak fikir dulu
❌ Nak solat istikarah dulu
❌ Blue tick~

Jadi selepas anda belajar cara untuk tackle psikologi mereka, anda lebih mudah nak close sales.

Ini bukan template ayat ye, ini ialah TEKNIK. Anda kena belajar, fahamkan dan cuba apply dalam bisnes.

Psss, actually psychology for business ialah benda yang sangat rumit untuk difahamkan.

Jangan risau, saya dah permudahkan untuk anda. Saya siap berikan contoh dan cara guna untuk anda faham dengan mudah.

--
MURAH JER

Harga asal panduan video ni ialah RM250, tetapi sempena hari jadi saya, saya nak anda miliki ilmu ni dengan harga yang sangat rendah.

Bukan RM200
Bukan Rm150
Bukan RM100
Bukan RM90

Saya nak berikan harga yang sangat murah.

Tinggalkan komen anda di bawah, saya akan PM anda harga special tu nanti.

Cikgu Pemasaran dot com << Follow page ni
Certified Marketer

Ps: Kalau anda rasa susah nak close sales, rasa stuck nak tulis ayat iklan, maka panduan ni sangat sesuai untuk anda.

Kalau tak nak komen, boleh terus pergi ke link ni
https://personapelanggan.com/suis/
https://personapelanggan.com/suis/
... See MoreSee Less

View on Facebook
Cikgu Pemasaran dot com added 9 photos and a video.
Cikgu Pemasaran dot com

Lubuk trafik ialah panduan untuk anda setup SEO di website, tak perlu bergantung kepada iklan berbayar dah.

Setup & tinggal. Tunggu je sales masuk secara organik.

Sesuai digunakan untuk apa jua jenis website yang menjual produk atau menyediakan servis yang mempunyai demand.

--

Panduan ni mahal.

Tetapi ilmunya berganda lebih mahal.

Saya juga sediakan bonus super power untuk anda yang berminat untuk dapatkan panduan ni.

1. Bonus khas untuk 6 pembeli terawal (sila lihat gambar atau video)

2. Bonus khas untuk pembeli ke 7-16 (lihat gambar atau video)

3. Plugin WP google index
4. Plugin WP meta seo PRO
5. Traffic hack ebook
6. Autosocmed business (get.autosocmed.com)
7. Looket annual (looket.live)

Bonus ni akan diberi jika pembelian dibuat melalui link berikut

https://iffatsalleh.com/lubuk

--

Semoga membantu.

Ps: Lubuk trafik dibuka bermula 27hb Ogos jam 9 malam. Siapa cepat, dia dapat bonus special tu ye :D
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lubuk trafik akan dilancarkan bermula 27hb Ogos jam 9 malam.

Nak bonus power?

Tonton video sampai habis

Info lanjut di sini https://iffatsalleh.com/lubuk
... See MoreSee Less

View on Facebook