All

Latest
Loading

Like Us On Facebook

FEEDS

Facebook Posts

#TIPS ‼️ JADI SELANGKAH DI HADAPAN PESAING & MENANGI PERLUMBAAN SALES ‼️
.
Persaingan dalam bisnes ialah perkara biasa, tetapi orang yang lebih advance akan memenangi persaingan.
.
Menang persaingan = banyak income
Kalah persaingan = babai~
.
--
PERSAINGAN MEDIA SOSIAL
--

Persaingan di Efbi ni boleh dilihat dari beberapa aspek antaranya:
.
✅ Personal Branding
✅ Jumlah follower
✅ Jumlah Liker Fanpage
.
Dalam 3 aspek ni, hanya liker fan.page yang paling senang nak menang.
.
✖️ Personal branding ambil masa yang lama
✖️ Nak kumpul followers pun lama
.
✔️ LIKER?
.
Guna je software ni untuk invite orang like fan.page anda
♦️ http://likerconverter.com
.
.
--
150 UNIT
--
.
Selepas 10 hari, 150 orang dah gunakan software ni. Semuanya berpuas hati dengan prestasi software ni untuk autoscan & autoinvite liker.
.
.
Adakah 150 orang pembeli tu salah seorang pesaing anda?
.
Cepat grab akses lifetime software ni sebelum pesaing anda dapatkannya di sini

♦️ http://likerconverter.com
♦️ http://likerconverter.com

--
PELUANG TERAKHIR ANDA!
--

Akses liker Converter akan dinaikkan menjadi RM250 pada 23hb Julai.

🔘 Harga awal masa launch RM120
🔘 Harga sekarang RM156-RM160
🔜 Harga 23hb akan jadi RM250

Kalau nak jimat, dapatkan akses anda di sini sebelum 23hb Julai
♦️ http://likerconverter.com
♦️ http://likerconverter.com

Thanks me later,
CP
... See MoreSee Less

View on Facebook

Asyik buat eksperimen je

Ada kelompok MANUSIA Yang bertanya,

"Kenapa selalu buat eksperimen? Kenapa tak pakai je Satu teknik konsisten?"

--
KONSISTENSI
--

Siapa dapat jamin KONSISTENSI?

Sedangkan setiap produk pun Ada lifecycle sendiri, apatah lagi teknik marketing.

Awal launch : laku keras
Cukup lifecycle: takde sales

Setiap progress lifecycle Tu kena ubah strategi marketing, tak boleh statik je.

--
EKSPERIMEN
--

Saya buat eksperimen Tu atas 2 sebab:

1. Persediaan untuk melalui semua stage Dalam product lifecycle

2. Saya memang Jenis Yang belajar melalui pengalaman

Jadi bila sales Turun, tahu APA nak buat
Bila sales Naik, tahu APA nak dibuat
Bila client mengamuk, tahu APA nak dibuat
Bila ejen Mandom, tahu APA nak buat
Bila ejen aktif, tahu APA nak buat

Berbanding pergi seminar, kumpul ilmu tapi Satu action pun takde, eksperimentasi ni Kira lebih berbaloi Kan?

--
WHATS NEXT
--

Ada beberapa eksperimen lagi Yang saya Akan buat dengan team saya.

1. Sales page totally pakai VSL, tulisannya maksimum 30% sahaja

2. Jual ebook 100% guna AdWords sahaja tanpa sebarang awareness Di media social

3. Menjual produk sendiri Di oversea guna solo Ads tanpa ejen

4. Dan macam2 lagi eksperimen

Nak tengok result eksperimentasi marketing saya?

Set je see first, simple~
... See MoreSee Less

View on Facebook

--
STEP BY STEP UNTUK TAMBAH LIKE YANG TERGETED DI FANPAGE ANDA
--
.
Baca sampai habis kalau anda nak mudah buat sales lepas ni.
.
.

Bayangkan anda invite rakan anda untuk like page, adakah mereka akan like?

TIDAK!

Kalau mereka like pun sebab nak jaga hati je, jadi mereka bukan targeted fan. Setuju? (sila angguk)

>> Jadi nak invite sapa untuk like page anda?
>> Bagaimana nak tahu targeted atau tak?

Follow je step by step di bawah
.
--
STEP BY STEP
--

1. RAKAM VIDEO
Anda sediakan 1 video pendek berdurasi 1-2 minit berkenaan produk anda. Boleh rakam pakai phone tapi make sure jelas.

2. UPLOAD
Upload video produk anda tu di fan.page. Pastikan tulis ayat ringkas untuk Call To Action. Jangan tulis panjang sehingga naik 'see more' (orang malas nak klik)

3. SHARE
Share video tu ke group yang targeted & sesuai dengan produk anda. Jangan share terlalu kerap dalam group yang sama, nanti kena tendang. Share secara berhemah & bersopan (faham kot?)

4. LIHAT STATISTIK
Lihat reach organik post tersebut dalam masa sehari (24 jam). Lihat juga jumlah like & komen untuk post tersebut.

5. INVITE
Jika ada orang like post tersebut, cepat-cepat tekan nama mereka dan invite mereka untuk like page. Invitation mestilah dibuat dalam masa 48 jam, jangan lewat sangat ye.

6. PANTAU
Pantau jumlah like di fan.page anda dalam masa 24 jam selepas anda invite. Jumlah like akan bertambah dengan kadar segera.

7. ULANG
Ulang je semua step ni untuk dapatkan targeted liker. Kalau nak cepat dapat like, buat iklan berbayar, sambil kumpul like post dapat juga buat sales.

--
KENAPA DIKATAKAN TARGETED?
--

Orang yang like post anda bermaksud mereka juga suka dan tahu produk anda. Sebab tu jika mereka like fan.page anda, mereka adalah targeted liker.

Lebih mudah anda nak buat sales nanti.

Boleh dapat?

--
PEMUDAH CARA
--

Saya baru launch 1 software khas untuk invite liker post secara automatik. Anda tak perlu invite secara manual satu per satu dah.

Leceh beb~

Saya dah sediakan automation untuk anda.

Anda klik butang ON, terus dia scan keseluruhan fan.page anda dan automatik invite semua liker.

Tugas anda hanya perlu

[+] Klik button ON
[+] Tunggu like bertambah

Mudah kan?

--
AKSES LIFETIME
--

Sekarang saya buka akses lifetime dengan harga yang sangat rendah, grab sekarang sebelum harga dinaikkan menjadi RM250 setahun

* group support disediakan

Dapatkan akses anda di sini
http://likerconverter.com
http://likerconverter.com

.
.
Komen 'THANKS' kalau baca sampai habis.

Adios,
CP
... See MoreSee Less

View on Facebook