All

Top Rated

All

Latest

Peluang Menjual di Ebay

Ebay, salah satu platform e commerce yang menjadi tumpuan pembeli di seluruh dunia sejak ia mula diperkenalkan sehingga ke hari ini dengan kadar pengunjung boleh mencecah  1 billion setiap hari (alexa.com) apa yang nak...

Read More
Loading

Like Us On Facebook

FEEDS

Facebook Posts

"..❌ Prospek tak respon lepas dah tahu harga.."
"..❌ Prospek krik krik lepas tahu harga.."
.
Mesti anda pernah alami situasi ni kan?
.
Dulu saya pun selalu alami situasi ni, sekarang dah tahu apa nak dibuat sebelum mereka tanya soalan.
.
--
OTAK MANUSIA
--
.
Otak manusia unik. Setiap orang berbeza corak pemikirannya.

+ Kalau dia berfikir gaya Abstrak, maka saya akan close cara abstrak.
+ Kalau dia berfikir gaya realist, maka saya akan close cara realist

Asalkan kena gaya close, mereka akan bertindak segera untuk buat pembelian.
.
.
--
SUSAH KE?
--
.
Nak kenal otak manusia ni senang je.
.
Otak manusia ada 6 level. Anda hanya perlu kenal setiap level ni dan close pun ikut level. Kalau dia level 3, anda close gaya level 3.
.
Bila anda beri input mengikut cara pemikiran prospek, mereka pun akan suka pada anda dan terus buat pembelian.
.
Jom belajar lebih lanjut tentang Hierarki Otak

Komen 'OTAK', nanti saya PM anda detailnya.
.
.
Nak belajar lebih cepat, boleh terus klik di sini
personapelanggan.com/hierarkiotak
personapelanggan.com/hierarkiotak
.
Goodluck,
Cikgu Pemasaran dot com
.
Ps: Ada kupon diskaun, boleh jimat RM30 jika anda grab hari ini. Komen 'OTAK' untuk dapatkan diskaun anda.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kenapa orang sanggup beratur panjang untuk dapatkan produk baru Epal?
.
Saya berikan jawapannya di bawah sekali, baca sampai habis untuk lebih faham mengenai golongan ini.
.
.
Btw, salah satu punca utama ialah kerana
'Produk mereka memenuhi semua keperluan otak manusia'

--.
OTAK
--.
.
Otak manusia ada 2 bahagian utama iaitu level atas (A) & level bawah (R)
.
Level Bawah (R) pula mempunyai 3 pecahan yang lebih detail dan level atas (A) juga mempunyai 3 pecahan.
.
Jadi, seorang manusia mempunyai 6 level otak yang saya panggilnya sebagai HIERARKI OTAK.
.
--
HIERARKI OTAK
--
.
Setiap level mempunyai ciri-ciri tertentu.
Setiap level memerlukan sesuatu untuk dipenuhi.
.
Contohnya dalam level otak ke 5, experiental.
Golongan yang mempunyai otak experiental takkan percaya jika anda hanya ceritakan ciri dan kelebihan produk.
.
Golongan experiental ni lebih suka untuk cuba sendiri produk tu sama ada melalui sentuhan, rasa atau seangkatan dengannya.
.
Bila mereka dah cuba produk, baru mereka tahu betapa seronoknya dan bergunanya produk tu kepada mereka. Jadi, kalau kena beratur panjang untuk dapatkan produk ni pun tak jadi masalah.
.
'Keperluan otak mereka sudah dipenuhi, mereka dah yakin dengan produk'
.
.
--
PRODUK LAIN
--
.
Untuk produk lain pun sama juga. Anda juga boleh attract prospek untuk membeli produk dengan memenuhi keperluan otak mereka.

+ Jika otak mereka perlu testimoni, anda tunjukkan testimoni.
+ Jika otak mereka nak tahu ciri, anda fokus pada ciri produk.
+ Jika otak mereka level atas, tunjukkan higher value.
+ Jika otak mereka level bawah, buat laddering up.

Selepas anda penuhi keperluan otak mereka, anda boleh dapatkan jualan dengan lebih mudah tanpa perlu susah payah.
.
--
NAK BELAJAR?
--
.
Jika anda nak belajar mengenai Hierarki Otak, saya dah sediakan ebook khas untuk anda.
.
Baca info lanjut di sini
https://goo.gl/CFQsVY
.
See ya,
Cikgu Pemasaran dot com
.
Ps: Ini ialah ebook ketiga saya dalam persona pelanggan. Saya sangat suka ebook ini kerana ianya mempunyai ilmu yang sangat mahal.
.
Baca info lanjut di sini
https://goo.gl/CFQsVY
... See MoreSee Less

View on Facebook

Bagaimana sistem Looket ni akan bantu bisnes?
.
Tengok video ni :D
.
https://looket.live
... See MoreSee Less

View on Facebook